Upravljanje kvalitetom

UPRAVLJANJE KVALITETOM

BÖHLER je poznat širom svijeta po izvrsnoj kvaliteti proizvoda. Kako bi dugoročno osigurali visoke standarde i bili u mogućnosti brzo reagirati na promijene zahtijeva, BÖHLER se obvezao na sustav upravljanja procesima.

Stabilni procesi s predvidljivim rezultatima su naša snaga i stup sistema. Kontinuirano radimo na unapređivanju naših proizvoda i procesa. Naš fokus je postizanje optimuma prema kupcima, zaposlenicima,dobavljačima i okolišu.

Sustav upravljanja kvalitetom tvrtke BÖHLER, certificiran je prema normi ISO 9001, EN / AS 9100 i TS 16949 i akreditiran prema ISO 17025. Osim toga, imamo niz odobrenja regulatora i kupaca kao što su Airbus, Boeing, Rolls Royce, BAE Sustavi, GE Transport Aviation, i Pratt & Whitney Aircraft.

U opticaju od 11.2.2014

Dodd-Frankov zakon

Sukladno američkom Dodd-Frank Zakonu i Zakonu o zaštiti potrošača iz 2010. godine (Dodd-Frank Zakon), članak 1502, neke američke tvrtke imaju izričitu obvezu izvješćivanja prema Komisiji za vrijednosne papire. Stoga tvrtke moraju godišnje izvještavati o tome jesu li njihovi proizvodi sadržavali minerale iz područja zahvaćenih sukobima (trenutno pokriveni: kolumbit-tantaliti (coltan), kasiterit, zlato, volframit ili njihovi derivati) koji potječu iz Demokratske Republike Kongo ili susjednih zemalja zemlje koje su odredile Dodd-Frank Zakon. Kao rezultat toga, kupci tvrtke Special Steel Division redovno traže potvrdu o usklađenosti s odredbama Dodd-Frank Zakona, odnosno da minerali, sadržani u našim proizvodima, ne potječu iz područja zahvaćenih sukobima.

Kako bi se osigurala usklađenost s odredbama Dodd-Frank zakona u specijalnim čelicima

Upravni odbor divizije voestalpine Edelstahl GmbH riješio je slijedeće:

Tvrtke iz Special Steel Division nabavljat će samo sirovine i ostale proizvode koji sadrže minerale iz područja zahvaćenim sukobima od onih dobavljača, koji potvrđuju tvrtki iz divizije za specijalne čelike za nabavu, putem gotovog obrasca za izvješćivanje tvrtke Coalition of Electronic Industry Citizenship, Incorporated (vidi: http: //www.eicc.info) da minerali iz zemalja zahvaćenih sukobima, koji se nalaze u kupljenim sirovinama ili proizvodima, ne potječu iz Demokratske Republike Kongo ili susjednih zemalja, i da su poduzete odgovarajuće mjere kako bi se to osiguralo.

Ova odluka bit će obvezujuća za sve tvrtke u odjelu Special Steel Division. Odjel Special Steel Division uključuje sve tvrtke u kojima voestalpine Edelstahl GmbH ima izravni ili neizravni udio od najmanje 50% ili je pod njegovom kontrolom na drugi način.
U slučaju da su gore navedeni uvjeti u potpunosti ispunjeni, tvrtke odjela Special Steel Division će koristiti sljedeće izjave kako bi odgovorile svojim kupcima i potvrdile usklađenost odredbama Dodd-Frank Zakona:

A. Minerali iz područja zahvaćenih sukobima sadržani u proizvodima

: S obzirom da nama naši dobavljači garantiraju izvornost sirovina, potvrđujemo da Volfram (W) ,koji se koristi za proizvodnju, ne dolazi iz Demokratske Republike Kongo ili susjednih zemalja.

B. Minerali iz područja zahvaćenih sukobima nisu sadržani u proizvodima

: Na Vaš zahtjev, pregledali smo prethodne narudžbe (IME KUPCA) od tvrtke (voestalpine), i kvalitete koje ste kupovali u proteklih 12 mjeseci (dodajte kvalitete koje ne sadrže minerale iz zemalja obuhvaćenih sukobima) nisu legirane mineralima iz područja zahvaćenih sukobima. (proizvodne tvrtke mogu dodati: niti se u procesu proizvodnje za kupljene artikle ne koriste nikakvi minerali iz područja zahvaćenih sukobima).

U slučaju bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte g. David Kraß (david.krass@voestalpine.com) zaposlenika u odjelu za usklađivanje i pravne poslove tvrtke voestalpine Edelstahl GmbH.

Uprava voestalpine Edelstahl GmbH

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.